Írásaim, blog


Neked vannak céljaid?

Megfigyelted már, mi történik, amikor eléred egy korábban kitűzött célodat, amiért régóta küzdöttél? Tudsz neki örülni? Vagy elszomorodsz, mint én, amikor a spanyolországi Camino végére értem, megérkezvén Santiago de Compostellába. Vajon azért keseredtem el, mert vége, vagy azért, mert valami nagy dologra számítottam, amikor megérkezem? Igazából nincsen semmilyen nagy dolog, ahogy a Békés harcos útja c. filmben is bemutatják...Ki vagy TE?

Ha tisztában lennénk vele, mennyi mindent hozunk a felmenőinktől, s hogy mik ezek, nem lenne kérdés, hogy dolgozni akarjunk rajta, hogy ami nem a miénk, azt ne vigyük tovább...  Van egy elképzelésünk arról, hogy kik vagyunk, ami azonban az esetek kb. 95 %-ában arról szól, hogy fogantatásunktól kezdve mik rakódtak ránk, mit tettek ránk, majd felnőttként mit teszünk magunkévá abból, amit a külvilág sugároz felénk.Kinek az életét éled?

Jelen vagyunk a főnökünknek, jelen vagyunk a családunknak, jelen vagyunk a barátainknak, ismerőseinknek, de vajon JELEN VAGYUNK-E SAJÁT MAGUNKNAK??? Vagy valójában csak sodródunk, rutinból éljük az életünket, egyik nap jön a másik után... S közben belül tudjuk-e, mi zajlik bennünk? Ha mi nem foglalkozunk saját magunkkal, akkor ki fog? Hogyan várhatjuk el bárkitől, hogy boldoggá tegyen, szeressen, ha ezt mi nem tudjuk megadni saját magunknak? Ha kívülről várjuk mindezeket, előbb-utóbb csalódni fogunk.A futás pszichológiája - Te miért futsz?

3-mas fázis: ez az, amikor végre én irányítok és nagyon élvezem! Amikor a lábaim nem csak úgy maguktól lépkednek, hanem én teszek meg minden egyes lépést tudatosan! Amikor erőt és életet tudok belevinni minden lépésbe, amikor ott vagyok benne, a jelenben! Itt a gondolathullámok is lecsendesednek, élvezem a jelent, azt ami van, aki vagyok, benne vagyok teljesen a futásban és csak a futás van, ahogy teszem egyik lábam a másik után tudatosan…Az élet olyan, mint egy társasjáték

Az élet olyan, mint egy társasjáték. Mi döntjük el, milyen játékba szállunk be, s mi választjuk a szerepeinket is. Kipróbálhatunk életünk során több szerepet, több játékot is, vagy maradhatunk egyetlen szerepben, egyetlen játékban. És mikor tudsz valóban JÁTSZANI? Ha rálátsz arra, hogy Te nem az vagy, aki az adott szerepben van, mert az csak egy szerep. Te a LÉLEK vagy, az, aki voltál már akkor is, amikor megszülettél, amikor kisgyerek voltál, felnőttél, s az leszel akkor is, amikor befejezed ezt az életet...Új év? Kinek? Mikor?

Új év? Kinek? Mikor? Többféle szemlélet is van arra vonatkozóan, mikor kezdődik egy új év. A mindennapi életünkben szükséges és használt a Gergely-naptár. Eszerint minden év december 31-én ünnepeljük ezt a fordulót, ki azért, mert talán hálát ad az elmúlt évért és reményekkel telve tekint előre az új évre, ki azért, hogy végre vége és reméli, hogy a következő jobb lesz.Akik már jártak nálam:

"Bogi nagyon jól összpontosít, maximális odafigyeléssel dolgozik, ügyel a részletekre. A váratlan helyzeteket is türelemmel, szakmai hozzáértéssel kezeli és tele van pozitív, gyógyító energiával. A "szívvel-lélekkel kapcsolódás" kézzel fogható. Még biztosan fogunk találkozni."

Zoli
„Egy hely, ahol a test és a lélek együtt gyógyul. Szívből ajánlom, Bogi csodálatos!”

Erna
„Bogi gyógyító kezei és személyisége sok-sok szerda estémet aranyozta be. Külön öröm, hogy igény szerint az otthonomba jön, szuper masszázságyával, illatos olajokkal, lazító zenével. Köszönöm, hogy vagy nekünk.”

Klaudia - svéd masszázs
„Gyerekkori trauma, amit évtizedek óta cipelek, ezen technika segítségével oldódott meg, ki, ez érződött az elengedések során. Bogi kezelésein érződik, hogy teljes figyelmét, Szívét adja, s egy ilyen lelki blokkoldó technikánál ez a maximális biztonság érzését nyújtja, ami nagyon fontos. Szívből ajánlom, a világnak szüksége van az ilyen emberek érintésére.”

Betti - metamorf masszázs