Egyéni kísérés


 

Hiszem, hogy mindenkitől tanulunk, akivel utunk során találkozunk. Tapasztalataink által többek leszünk, fejlődünk. Azonban lehetnek olyan tapasztalások, akár traumák, melyek olyan mély sebeket ejtenek rajtunk, hogy egyedül nem vagyunk képesek azokat feldolgozni. Nem rendelkezünk minden helyzetre a megfelelő megküzdési stratégiával. És ez normális. Mindannyiunkkal így van. Lehetséges, hogy egyedül is képes vagy haladni az úton, akár a nehezebb időszakokban is, azonban egy segítővel fel tudod gyorsítani a folyamatot és valódi megtartó, elfogadó, ítélkezésmentes lelki – és szakmai – támogatást kapsz. Abban tudok támogatást nyújtani, hogy empátiával, teljes elfogadásban „tükröt tartok” Neked, melyben ráláthatsz Önmagadra, az életedre, a miértekre. Olyan felismeréseid lehetnek, melyekre Te magad is rácsodálkozol, ugyanakkor értelmet nyernek addig érthetetlen dolgok, szituációk az életedben. Helyére kerülnek kirakós darabok. Ha van egy megértésed, egyszer csak elkezded máshogy szemlélni az adott eseményeket, megtörténhet a megbocsátás, elengedés. Először a másiknak, később saját magadnak is… miért úgy reagáltunk, miért azt éreztük? Megkérdőjelezzük saját magunkat… Mert egyszer, régen, a szüleink esetleg nem hitelesítették azokat az érzéseket, amiket mi éreztünk… És bezárkóztunk… Feladtuk saját magunkat… Akkor ez volt a legtöbb, amit tehettünk… Aztán egyszer csak, ahogy haladunk együtt az úton, rálátsz erre az egészre egy másik nézőpontból… És lassan kiszélesedik a látóköröd, elkezded meghúzni az egészséges határaidat, megélni önmagad, levetkőzni a megfelelési kényszert, a maximalizmust és még sorolhatnám… Mert Te is egy CSODA vagy, ahogy mindannyian, egyedi és megismételhetetlen!

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, eljött az ideje!

 

Kiemelt területek, melyekben támogatni tudlak:

  • Gyász-és veszteségfeldolgozás - szakítás, válás, halál, (háziállat halála, költözés, felnőtt gyerek elköltözése stb.).
  • Alacsony önbecsülés - maximalizmus, megfelelési kényszer, szorongás, mely kihat egy vagy több életterületedre.
  • Félelmek, hiedelmek, rossz szokások és minták feltárása és megdolgozása, átírása.
  • Kapcsolati nehézségek, konfliktusok, nehéz élethelyzetek, elakadások.


Módszerek, amikkel dolgozom:

  • Integrál pszichológiai szemlélet: a nyugati pszichológia és a spirituális hagyományok szintézise.
  • Humanisztikus pszichológia, Rogers-i alapelvek: feltétel nélküli elfogadás, empátia, hitelesség.
  • Szimbólumdráma: a tudatalatti működés átírásának lehetősége képi munkával.
  • Jóga: egy életmód, egy szemlélet, melyet élek.
  • Diád: egy olyan különleges technika, melynek segítségével megtapasztalható illúzióink mögött rejlő Önvalónk, az, akik valójában vagyunk.


Munkám során mindig azon módszerekkel dolgozom, melyek aktuálisan leginkább tudják támogatni klienseimet az útjukon.

Akik már jártak nálam:

"Bogi nagyon jól összpontosít, maximális odafigyeléssel dolgozik, ügyel a részletekre. A váratlan helyzeteket is türelemmel, szakmai hozzáértéssel kezeli és tele van pozitív, gyógyító energiával. A "szívvel-lélekkel kapcsolódás" kézzel fogható. Még biztosan fogunk találkozni."

Zoli
„Egy hely, ahol a test és a lélek együtt gyógyul. Szívből ajánlom, Bogi csodálatos!”

Erna
„Bogi gyógyító kezei és személyisége sok-sok szerda estémet aranyozta be. Külön öröm, hogy igény szerint az otthonomba jön, szuper masszázságyával, illatos olajokkal, lazító zenével. Köszönöm, hogy vagy nekünk.”

Klaudia - svéd masszázs
„Gyerekkori trauma, amit évtizedek óta cipelek, ezen technika segítségével oldódott meg, ki, ez érződött az elengedések során. Bogi kezelésein érződik, hogy teljes figyelmét, Szívét adja, s egy ilyen lelki blokkoldó technikánál ez a maximális biztonság érzését nyújtja, ami nagyon fontos. Szívből ajánlom, a világnak szüksége van az ilyen emberek érintésére.”

Betti - metamorf masszázs