Masszázs


Az érintés hatalma, fontossága születésünktől kezdve meghatározó az életünkben. Ha nem kaptál „elegendő” érintést, ölelést a szüleidtől, akkor azért, ha kaptál, akkor azért van szükséged rá. A masszázs által nem csak fizikai tested, lelked is gyógyul. Minden masszázs alkalmat igényeidhez, aktuális állapotodhoz alakítok, arra fókuszálva, neked épp mire van szükséged. Kellemes, lágy zenével a háttérben, szavak nélkül átadhatod magad a relaxációnak, vagy megoszthatod velem örömöd, bánatod. Az érintés segít abban, hogy ellazulj és könnyebben feljöjjenek akár tudatos, akár tudattalan tartalmak, s általam integrál személyiségfejlesztőként biztosított elfogadó, megtartó közegben, aggodalom, s bárminemű megfelelni akarás nélkül kimondhatsz bármit. 
Árak
Teljes testmasszázs 60’: 7.500 Ft
Hátmasszázs 30’: 4.500 Ft
Arc- és dekoltázs masszázs 30’ 5.000 Ft
Talpmasszázs 30’: 5.000 Ft

Akik már jártak nálam:

"Bogi nagyon jól összpontosít, maximális odafigyeléssel dolgozik, ügyel a részletekre. A váratlan helyzeteket is türelemmel, szakmai hozzáértéssel kezeli és tele van pozitív, gyógyító energiával. A "szívvel-lélekkel kapcsolódás" kézzel fogható. Még biztosan fogunk találkozni."

Zoli
„Egy hely, ahol a test és a lélek együtt gyógyul. Szívből ajánlom, Bogi csodálatos!”

Erna
„Bogi gyógyító kezei és személyisége sok-sok szerda estémet aranyozta be. Külön öröm, hogy igény szerint az otthonomba jön, szuper masszázságyával, illatos olajokkal, lazító zenével. Köszönöm, hogy vagy nekünk.”

Klaudia - svéd masszázs
„Gyerekkori trauma, amit évtizedek óta cipelek, ezen technika segítségével oldódott meg, ki, ez érződött az elengedések során. Bogi kezelésein érződik, hogy teljes figyelmét, Szívét adja, s egy ilyen lelki blokkoldó technikánál ez a maximális biztonság érzését nyújtja, ami nagyon fontos. Szívből ajánlom, a világnak szüksége van az ilyen emberek érintésére.”

Betti - metamorf masszázs