Energetikai kezelés

Metamorf masszázs


Mindannyiunknak vannak nehézségei, berögzött mintázatai, félelmei... Ha nem tudsz vagy nem akarsz róla beszélni, de tudod, hogy van valami, ami gátol abban, hogy felszabadultabb életet élhess, a metamorf masszázs egy Neked való technika. Egy olyan energetikai kezelés, mely során lelki blokkjaid oldódnak, miközben Te fekszel, relaxált állapotban. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A megfelelő pontok finom érintése által keletkező energia-hullámok kilökik az itt lehorgonyzott gátakat, amik megnehezítik az életed. Rendkívül hatékony lelkiblokk-oldó technika, mely felszabadítja a lelket a tudat mélyén elraktározódott korlátoktól, és lehetőséget teremt a teljesebb, örömtelibb, önmegvalósítóbb élet elérésére. 3 szinten dolgozik: előző életek, magzatkori lét és a jelenlegi életed születésedtől fogva. Felszabadultan, kipihenten távozol tőlem egy-egy kezelés után, úgy érzed, mintha nagy súlyokat raktál volna le, amiket eddig cipeltél.

Időtartam: 50-60 perc

Egyetlen alkalom is már segíthet, azonban ideális min. háromszor jönnöd hozzám, hogy ha elindul egy folyamat, a következő alkalommal az tovább tud menni, illetve minden egyes alkalommal rengeteg blokk oldódik benned, akár tudatosul, akár nem.

Árak
1. alkalom: 8.000 Ft
Minden 3. alkalom: 6.000 Ft

Akik már jártak nálam:

"Bogi nagyon jól összpontosít, maximális odafigyeléssel dolgozik, ügyel a részletekre. A váratlan helyzeteket is türelemmel, szakmai hozzáértéssel kezeli és tele van pozitív, gyógyító energiával. A "szívvel-lélekkel kapcsolódás" kézzel fogható. Még biztosan fogunk találkozni."

Zoli
„Egy hely, ahol a test és a lélek együtt gyógyul. Szívből ajánlom, Bogi csodálatos!”

Erna
„Bogi gyógyító kezei és személyisége sok-sok szerda estémet aranyozta be. Külön öröm, hogy igény szerint az otthonomba jön, szuper masszázságyával, illatos olajokkal, lazító zenével. Köszönöm, hogy vagy nekünk.”

Klaudia - svéd masszázs
„Gyerekkori trauma, amit évtizedek óta cipelek, ezen technika segítségével oldódott meg, ki, ez érződött az elengedések során. Bogi kezelésein érződik, hogy teljes figyelmét, Szívét adja, s egy ilyen lelki blokkoldó technikánál ez a maximális biztonság érzését nyújtja, ami nagyon fontos. Szívből ajánlom, a világnak szüksége van az ilyen emberek érintésére.”

Betti - metamorf masszázs